Compromís per Mislata es mostra en contra de les ‘celebracions’ taurines en el municipi


La ‘festa’ del maltracte animal torna als carrers de Mislata. Una ‘celebració’ sense arrelament en el municipi i que el govern de Bielsa s'encarrega de promoure any a any. Una promoció que implica el mirar cap a un altre costat, donant totes les facilitats possibles perquè els organitzadors d'este esdeveniment violent i que atempta contra els valors de la societat puga celebrar-se en el nostre municipi.


Des de Compromís per Mislata ens vam mostrar totalment en contra de les mal anomenades ‘celebracions taurines’ o Bous al Carrer. Unes activitats que assimilen amb la festa i la diversió el maltractament i vexació, en este cas als animals, amb el perillós que açò significa per a l'educació dels menors que, com hem comprovat altres anys, acudeixen a la plaça movil instal·lada a este efecte, botant-se la normativa europea.

La nostra formació local es mostra en contra d'este i qualsevol tipus de maltractament als animals i sol·licita al govern municipal que presidix Bielsa que deixe de mirar cap a un altre costat amb l'estranya fi d'acontentar a uns pocs i s'esforce més per a fomentar altres hàbits més saludables. El govern local comptarà amb tot el nostre suport ara i en el futur si es compromet a signar un acord en el qual Mislata siga un poble lliure de maltractament animali per tant no siguen permeses bojeries com el bou embolat i similars.